söndag 30 januari 2011

Kort med embossingdie

-
Jag behövde ett enkelt kort snabbt och jag gjorde det efter en bild jag sparade för ett tag sen, tyvärr kommer jag inte ihåg från vilken blogg bilden kom ifrån.
-
Kortet är i olika gröna nyanser men det syns inte alls.
Jag har använt den minsta retropunchen, mörkgrön pearlmaker.
Satte dit en rosett så att det skulle se ut som en bukett.
-
-
Det finns tid kvar att vara med i Maja Design utmaningen.
Läs mer om utmaningen på Altheas blogg här.
-

söndag 23 januari 2011

-
Helgen har försvunnit i ett snabbt tempo. I lördags pysslade jag med underbara vänner. Jättetrevligt, tack allesammans. Jag pratade mycket men ett kort fick jag ihop och det är det jag nu visar er. Jag har använt mig av en bakgrundstämpel från ett av Stempelglede set
som jag köpte hos AltheasMix förra året. Jag har använt Tim Holtz produkter också, alfabetet och 2 olika dies, Style Label och Elegant Flourishes.
Fjärilspunchen är från Martha Stewart.
Ekbladspuncen jag använt på kortet finns nu åter i Altheas webshop,
jag gillar den mycket då den både embossar och klipper ut bladet.
-
-
Nyhet för i år på AltheasMix.
"Prispressat" på utvalda varor. Kolla om just din vara är nedsatt.
-
Massor med fina nya Maja Design papper.
-
Ha en bra vecka!
-

tisdag 18 januari 2011

Appropå nyårslöften

-
Tidigare år har mina nyårslöften varit att jag ska gå ner i vikt men det har varit jobbigt att leva upp till men i år är det så skönt att slippa tänka på det då jag hittills gått ner 21 kg efter min magoperation. Så skönt att få en lättare kropp.
-
Däremot har jag bestämt att jag ska bli bättre på att använda många av alla mina pyssel inköp som ligger nästan oanvända i sina förpackningar som endast använda ett fåtal ggr.
Känns det igen? Jag ska pyssla mer och tillbringa mindre tid med att surfa runt på andras bloggar.Dessa löften tror jag är lättare att hålla.
-
Produkter jag använt: Tim Holtz die Hanging Sign, Qk alfabet Haunted. Fläck stämpeln runt kanterna är från Tim Holtz set Urban Tapestry. Halvpärlor från Kort & Godt
-

torsdag 13 januari 2011

Nytt år.

-
Nytt år och mitt första inlägg. Hoppas ni alla har haft en skön jul med lite vila. Tanken var inte att det skulle ta sån här lång tid innan jag uppdaterade igen men jag har inte fått ngt kort ur mig tills nu.
Jag har gjort ett kort med stämplar från Stempelglede och Reprint (Grattis stämpeln). Jag använde mig också av en swirl från Bosskut och en Martha Stewart fjärlis punch och kantstans. Blomman har jag gjort själv med hjälp av retro punchar.
-

-

Produkter från Altheas mix som jag använt är

  • Stempelgledes Ornate collection både på framsida och insida
  • Swirl Scroll från Bosskut
  • Versafrine stämpeldyna, Onyx Black

-
-