onsdag 31 mars 2010

Tegelstenskort på pysselträff



Jag hade det jättetrevligt på träffen i lördags med Carina, Maricelle och Marita men fick även lära känna två nya jättetrevliga tjejer Tina och Marita. Tack för en trevlig dag. Här är det ena kortet av totalt två som blev gjorda så jag kan inte kalla mig snabbpysslare. Det höll på att bli endast ett då allt blev fel med det här då det bl.a tappades delar bort av kortet ( hade fastnat på en plastpåse) när den till slut hittades klistrade jag fast den uppochned på basen mm. Tur att Maricelle var med och styrde upp det hela och sa att jag kunde vända på textrutan så det gick o använda då jag bara satt och svor. Har använt underbart Websterpapper vilka är så tacksamma när man ska göra ett tegelstenskort, använde också Martha Stewartpunchen Arch Lattice.

fredag 26 mars 2010

Bröllopskort?


Det här kortet kan man ge till någon man tycker om eller kanske på ett bröllop. Jag har
använt en cirkelstans jag köpte för ngt år sen men inte tidigare använt på något kort. Textstämpeln, För att du finns, från Inkido, fåglarna är en die från Bosskut och de inre cirklarna är Spellbinder dies. I morgon ska jag på Stockholm City Scrap med Maricell, Carina och Marita.
Trevlig helg allihop.
Kramar Katarina

måndag 22 mars 2010

Jag har inte slutat blogga..


Jag har inte gjort några uppdateringar på ett tag så jag är otroligt glad att ni fortfarande tittar in. Jag hade inte tänkt lägga ut det här kortet men i brist på andra så får ni se det i alla fall.

Jag ville göra en egen swirl och jag tycker att Primas swirlar är så fina så jag tog en av de swirlarna jag äger men inte använt och använde som mall. Jag la ett plast ovanpå som jag satte fast med lite tejp och började dutta ut Pearl Maker. När duttarna hade stelnat tog jag saxen och klippte ut den. Jag är rätt nöjd med resultatet och kommer testa fler ggr. Papper, spets, stämplar är från Inkido och köpta på Papprika.

Jag är såå glad att snön börjat försvinna, att solen skiner och att det blivit ljusare på eftermidagarna. Snart är det dags att ställa om klockan och det blir ännu ljusare.

Ha en bra vecka!


fredag 5 mars 2010

Kort till en som tagit körkort


Här har jag stämplat med den underbara Kort & Godt stämpeln Olabil som jag köpt på Papprika. Jag har använt mig av Spellbinders cirklar och tags och Fiskars kantstans, Leave it to weaver. Det gula pappret är ett Basic Grays nook&pantry, lemon meringue pie, som är så fint.
Trevlig helg!
Kram Katarina